EDZŐTÁBOROK / SZEMINÁRIUMOK


A fejlődés és az élmények leghatékonyabb színterei az edzőtáborok és a szemináriumok. A napi rutinból és stresszből kiszabadulva lehet a legjobban koncentrálni tanítványnak és mesternek egyaránt. Ugyanez érvényes az edzések között szervezett játékos programokra. Egészen egyszerűen itt több időnk, és lehetőségünk adódik arra, hogy jobban odafigyeljünk egymásra!

felsőtárkány - 2023.11.02. - 04.

ŐSZI KARATE TÁBOR 

Őszi táborunkban minden korosztályt fogadunk, életkori megkötések nélkül. Ennek oka elsősorban az őszi szünetben legalkalmasabb időkeret szűk határai. De aggodalomra semmi ok, mert mi edzők vállaljuk az ezzel járó többletmunkát, nyári táborainkhoz képest itt lélegzetvételnyi időnk sem lesz. De azért, hogy a táborban mindenki jól érezze magát sok oktatóval megyünk, és igyekszünk mindent megszervezni a lehető legjobban.

Ahogy a nyári táborban, úgy az őszi táborban sem kell félteni az első táborozókat, és a kisebbeket! A nap minden pillanatát igyekszünk lefoglalni, tapasztalataink szerint ez sokat segít abban, hogy két éjszakán át nélkülözni tudják a családot. Vannak esetek mikor az Önök telefonos támogató segítségére számítunk majd, de egyes esetekben ez ellentétes hatást válthat ki. Természetesen, ha minden meggyőző eszközünkből kifogyunk, akkor nem kell ottmaradni a gyereknek. A legtöbbször (98%) azonban fáradtan ugyan, de élményekkel gazdagon térnek haza a gyerekek.

Nem fognak unatkozni a kiskamaszok sem, hiszen számukra  már másféle játékokat, élményeket nyújtunk. Igaz picit magasabbak az elvárásaink az edzéseken, de nem tengerészgyalogosokat képezünk, bőven vár rájuk is móka és kacagás.

13 éves kor felett kevesebb irányított foglalkozást tartunk. A kamaszok edzések között leginkább pihennek, és szocializálódnak egymással. Vigyázó szemünket természetesen rajtuk tartjuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy kreativitásuk kontrollt igényel. A nagyobbak barátságos és elfogadó környezetben pihenhetnek, gyakorolhatnak, félrevonulhatnak, vagy élhetnek társasági életet ebben a táborban. Edzésen keményen kell dolgozni...

Igyekeztünk a tábor időpontját úgy kiválasztani, ha esetleg a szülők úgy döntenek, hogy a hétvége és Mindenszentek napja közt családi programot terveznek és kivesznek két nap szabadságot, de csütörtökön és pénteken inkább munkába állnának, akkor leadhatják nekünk a gyereket...                                                                          Jelentkezés a linkre kattintva:

 

PétErvására Mezőgazdasági Szakképző IskolA és Kollégium

NYÁRI KARATE TÁBOR HÁROM TURNUSBAN

Nyári táborunk helyszínét és időpontját három turnusban rögzítettük. A turnusokban az életkori sajátosságoknak megfelelően igyekszünk mindenki számára a legjobb élményt nyújtani és a lehető leghatékonyabban oktatni! Több mint 30 éves táboroztatási tapasztalattal igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a gyerekek sokat tanuljanak, élményekkel és tapasztalatokkal gazdagabban térjenek haza.
Tábor helyszín: 3250 Pétérvására, Keglevich út. 19. 
dsc_9248

KODOMO TÁBOR

Nem kell félteni az első táborozókat, és a kisebbeket! A Kodomo tábor (5-9 éves korig) nekik és róluk szól.  A nap minden pillanatát igyekszünk lefoglalni, tapasztalataink szerint ez sokat segít abban, hogy két éjszakán át nélkülözni tudják a családot. Vannak esetek mikor az Önök telefonos támogató segítségére számítunk majd, de egyes esetekben ez ellentétes hatást válthat ki. Természetesen, ha minden meggyőző eszközünkből kifogyunk, akkor nem kell ottmaradni a gyereknek. A legtöbbször (98% J) azonban fáradtan ugyan, de élményekkel gazdagon térnek haza a gyerekek.
17425844_780012295481451_73204335439695741_n

SEISHUN TÁBOR

A 10-13 évesek számára (Seishun tábor) már másféle játékokat, élményeket nyújtunk, picit magasabbak az elvárásaink az edzéseken, de ebben a táborban sem tengerészgyalogosokat képezünk, bőven vár rájuk móka és kacagás.
lgyr0427 1

SZAMURÁJ TÁBOR

13 éves kor felett (Szamuráj tábor) kevesebb irányított foglalkozást tartunk. A kamaszok edzések között leginkább pihennek, és szocializálódnak egymással. Vigyázó szemünket természetesen rajtuk tartjuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy kreativitásuk kontrollt igényel. Mindenki barátságos és elfogadó környezetben pihenhet, gyakorolhat, félrevonulhat, vagy élhet társasági életet ebben a táborban. 
Alábbi promóciós videónk egyik nyári táborunkban készült. Kedvcsinálónak illesztettük ide!